tralisnya honda masih pakai standar tengah dan monoshock PROLINK SYSTEM, sebuah analisa

3 juni 2012

melhat pemberitaan yang semakin santer bak bola liar yang panas, satu persatu potongan teka-teki akan honda berangka tralis atau biasa di panggil hond atralis tlah mampir ke lek iwb dan bang haji, mulai dari rangka yang jelas tralis, pake mesin cbr 150, sketsa tangki hingga sketsa headlamp  bahkan sampe ada yag udah mengabung2 kan tuh parts menjadi sebuah motor seperti yang di perllihatkan oleh pak RT sehabis galau langsung bikin sketsa next tralis dan jawawakan

teralis-honda

dari semua parts yang telah di tebar, jika digabung-gabungkan kayaknya gini ( dari pak RT lho )

teralis-honda-11

^masih sketsa loo, bukan sebenarnya

namun, dikarenakan di blog para penggede tersebut sudah secara gamblang menjelaskan panjang lebar soal next honda tralis ini, ane malah mau sedikit membahasa FRAME tralis yang di gadang-gadang jadi vixion killer tersebut, check senampakan rangka tralisnya honda

honda-k15-frame

1. ada 2 lubang misterius ( tepatnya 4, 2 lubang besar dan 2 lubang kecil ), adanya lubang tersebut membuat bingung, untuk apa?  apakah sesuai judul artikel kalau next honda tralis bakal mengadopsi standar tengah kayak honda tiger sama New Mega Pro ? kan motor sport tpouring, mungkin saja standar tengah akan berguna, sehingga tak sekedar standar samping kayak cbr 150. cbr 250

namun, setelah ane check model rangka cbr 250 yang memang tralis dari sononya, lubang tersebut merupakan sebuah perwujudan tempat mekanisme sistem peredam kejut belakang cbr 250 yang dikenal dengan nama pro link CMIW..

prolink

bingung kan, apa guna lubang dibawah yang ada di rangka tralis, apakah si tralis bakal pake standar tengah atau malah pake monoshock sistem pro link kayak cbr 250???

2. footpeg belakang tipe gantung yang di las dengan rangka mengigatkan kita pada  footstep yang sama di yamaha vixion, yamaha byson, dan honda cbr 150

bakal tralis

3. terdapat sebuah CANTOLAN kotak seperti dudukan jok yang menjadikan di tralis disinyalir bakal mengaplikasikan jok atau tempat duduk model tingkat alias single seat kayak cbr150, cbr 250, ninja 250, p200ns, dan banyak motorsport lainya, keyen jok tingkat ala moge

baru itu saja koq analisanya, semoga sedikit menambah rasa penasaran, terima kasih

 

maaf jika salah, menerima krtik yang membangun, 

wonogiri sukses

asekkkkkkkkk

pertamax

ini ceritaku mana update-an mu

98 KOMENTAR

  1. membaca tulisan komprehensip irfan
    saya yakin banget 75% PRO LINK
    sisain 25 % soale ini motor ken belom ada spyshotnya h ehe he

  2. Harus benar-benar head to head untuk vixion killer, jika beda genre bisa jadi rencana honda akan sia2.

  3. ahaaaai…ayah papua mmprediksi asal nanda ilmunya kompeten; independen; tak provokatif; daaaaan bijaksana… nanda bisa menjadi analisis dan big ten blogger 2r di masa yad.. ayah suka ini!!!!

  4. Bro..difoto yg no 4. pro link nya kyk ada ketrikan K15 FR nya ya?..kyk foto yg dit4 nya mas iwb…bnr ga dugaan gua?

    mode on: anti provokator :mode on

  5. Lots of new entrepreneurs that have minor to invest method these Website positioning services businesses and look out for reasonable Search engine marketing packages and other cost-effective companies. Other individuals that are not quite guaranteed about distinctive Search engine optimization companies choose to operate on their own have instead of heading for these cheap Search engine marketing deals. Nevertheless, that does not catch the attention of a huge variety of persons and at last those who draw back from Web optimization services choose to opt for many low cost Website positioning offers that might assist their business enterprise in some way or perhaps the other. Many Search engine optimisation providers corporations also deliver session as being a aspect in their inexpensive companies.

  6. Inner conviction – belief in the team and the objectives before it – gives rise to enthusiasm. This must be visible to the members of the team. It provides the “motive power” they use to tackle their jobs with courage and hope. The decision from lots of internet designers and search engine optimizers continues to be to locate as many keywords and phrases as you possibly can. They tell you to look for search phrases employing a type of online equipment and software package programs which can uncover principal search phrases. At first this appears appealing, but it basically defies any reasoning..

  7. For those who can’t walk with out limping, then use crutches or a cane. If you make an effort to keep clear of bearing excess weight on your sore hip, it is easy to without difficulty stress muscle groups and tendons in other places. If you happen to choose a cane, it can be advised to utilize proper strategy by carrying the cane inside the hand reverse the wounded hip..

  8. These bags typically only seem when adequate players have contributed for the PQ, this suggests soloing a lower level PQ can exceptionally normally imply a Blue or higher bag not being obtainable and needing more players to activate it. Opting out with the roll doesn’t look to affect the number or rarity of bags that fall but as an alternative increases the quantity of times higher bags seem for that group of gamers. By way of example a group of 8-9 gamers within a 6-7 PQ can imply a Gold bag can drop 2-3 occasions and nearly guaranteeing an epic bag on every single completion..

  9. At this time it’s known as a multinational organization identified for its luxurious items brand owned by the LVMH team using the erstwhile Karl Lagerfeld as its inventive director. Fendi in fact has a lot of lines committed to handbags and they can be such a sight to behold. They make you would like to own one particular your self.

  10. Providing up your time outside your work. Certainly one of by far the most powerful elements of Network marketing is that you may create a enterprise part time although working full time inside a task. Mlm accomplishment involves those those who create a mindful commitment to operate on their online business a devoted amount of hours each day and month.

  11. Past doubt, softball drills will certainly aid all softball gamers to hone all the expertise they need to have in softball. But as these gamers are practicing these softball drills, teamwork and tricky operate will even perform a vital function. Both of them will surely make a way in helping the gamers attain their objective of studying the skills from these drills and within the extended run be capable of utilize it inside their game.

  12. Similarly, typical prospects can also benefit because of this flexibility. Your specified quantity is assigned to the converter which is made use of to access the VoIP services. This makes it conceivable to connect the converter to any high-speed internet link and quickly utilize the exact same quantity for generating and receiving calls.

  13. The upside to all this is that it would clarify why I got sick the day I moved into this flat. I thought it was just my allergic reactions taking part in up thanks to the all-wool carpet, but it is likely my allergic reactions actively playing up even even worse because of the mould. The downside to this is that my residence is full of invisible spores who would like to consider up residence in my sinuses and sit there giggling evilly because they reproduce at alarming rates.

Apa Komentar Pemirsa ?